Angst voor de tandarts? Bij ons is dat niet nodig!

info@narcosetandarts.nl| 0172 – 497 450

Al sinds 2005 behandelen wij patiënten die angst hebben voor de tandarts onder volledige narcose en zijn daarmee de toonaangevende Narcosetandarts in Nederland. U heeft angst voor de tandarts, bijvoorbeeld door opgelopen trauma’s bij eerdere behandelingen en wilt daarom bij onze praktijk geholpen worden.

Hoe wij werken?  

Angst voor de tandarts?

Als u bij ons een afspraak heeft gemaakt, komt u eerst voor een intakegesprek naar onze praktijk waarbij wij ruimschoots de tijd voor u inplannen. Er wordt een overzichtsfoto van het gebit gemaakt, waarbij u een nippeltje tussen de lippen klemt en het foto-apparaat om u heen draait. De tandarts kijkt daarna alleen met een spiegeltje in uw mond, er komen geen haakjes aan te pas. Naar aanleiding van de foto en de bevindingen van de tandarts wordt er een behandelplan en een begroting gemaakt. Als u verzekerd bent voor de tandarts worden de kosten van dit intakegesprek vergoed volgens uw polisvoorwaarden en dit geldt ook voor de behandeling. Aan de hand van de begroting kunt u bij uw ziektekostenverzekering informeren hoe hoog de vergoeding zal zijn. Alleen de narcosekosten zijn voor uw eigen rekening.

Angst voor de tandarts? Vraag een verwijzing van uw tandarts!

U heeft een eigen tandarts, maar ziet door angst voor de tandarts op tegen een bepaalde behandeling? Bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen of een wortelkanaalbehandeling? Dan kunt u uw tandarts vragen u door te verwijzen naar onze praktijk, dan hoeft u niet voor een intakegesprek te komen.  Uiteraard geldt ook bij een verwijzing dat de behandeling vergoed wordt volgens uw polisvoorwaarden en dat de narcosekosten voor eigen rekening zijn.

In het kort:

  • U belt ons of stuurt een mail en wij plannen een intakegesprek met u in.
  • Daarna kunt u meestal binnen 2 tot 3 weken terecht voor een narcosebehandeling.

Onze praktijk is gevestigd midden in de Randstad en wij behandelen patiënten uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland. Al onze anesthesiologen en anesthesiemedewerkers zijn ook werkzaam in diverse ziekenhuizen en zijn allen zeer ervaren. Onze tandartsen begrijpen uw angst en zullen daar altijd rekening mee houden.

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met ons? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.