Sinds 2018 is, tandarts William Papa, toegevoegd aan het team van de Narcose Tandarts.

Hij is een tandarts met veel ervaring en grote affiniteit voor klein chirurgisch werk. Tevens is hij werkzaam op de Poli voor Kaakchirurgie in Amsterdam waar hij veel ervaring heeft opgebouwd in chirurgische verwijderingen van o.a. moeilijk liggende verstandskiezen.

Verwijzingen naar het ziekenhuis met een lange wachttijd is niet meer nodig, het kan bij ons in de praktijk op een vakkundige, veilige en snelle manier!

Wij kennen vrijwel geen wachttijd en hebben zeer ruime openingstijden. Om uw patiënten de optimale zorg te kunnen bieden hechten wij veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met u.

Andersom houden wij u proactief op de hoogte omtrent de behandeling van uw patiënt. Als de behandeling is afgerond sturen wij u via zorgmail de gegevens en eventuele door ons gemaakte röntgenfoto’s toe, zodat u ook over de laatste informatie beschikt

Uw patiënten kunnen bij hem terecht voor diverse behandelingen op het gebied van extracties. U kunt uw patiënten naar ons doorverwijzen voor onder andere:

·         Verwijderen verstandskiezen

·         Verwijderen elementen

·         Totaalextracties

Toeslag

Mondzorgverleners mogen vanaf 1 augustus tot 1 november een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening brengen als tegemoetkoming voor extra kosten door de corona-uitbraak. De toeslag is een tegemoetkoming van kosten die samenhangen met de zorg van individuele patiënten, zoals triage en (extra) persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor tandheelkundige zorg geldt code C88 en de prestaties zijn van kracht van 1 augustus tot 1 november 2020.