U durft niet naar de tandarts vanwege angst voor de tandarts? Of vanwege schaamte hoe u gebit eruit ziet? Stop uw tandarts angst en Kies voor de Narcose Tandarts! Een gebitsrenovatie kan bij ons onder volledige narcose!

U kunt bij ons voor allerlei behandelingen terecht. Van vullingen tot wortelkanaalbehandelingen of het trekken van een tand of kies of implantaten. Maar wat gebeurt er nou precies tijdens zo’n behandeling? Leest u de informatie bij de tabbladen eens rustig door. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten!

Kies voor de Narcose Tandarts!

Tanden laten trekken

Soms is het nodig om een tand of kies te laten trekken. Wanneer een tand of kies aangetast is door tandbederf of tandvleesontsteking en het niet meer mogelijk is de tand of kies te behouden. Ook kan het voorkomen dat er te weinig ruimte is voor andere kiezen en tanden en dat er een kies of tand verwijderd moet worden om ruimte te maken. Maar wij beloven u een pijnloze ingreep. Het trekken van de tand of kies gebeurt uiteraard onder verdoving. Als u er echt enorm tegenop ziet, kan dit bij ons zelfs onder volledige narcose.

Implantaten

Als uw gebit nog goed genoeg is, maar een deel ervan is aan vervanging toe, dan kunt u kiezen voor losse implantaten. U krijgt dan geen compleet gebit op de implantaten, maar een losse brug of kroon. Dit is van toepassing als uw eigen wortels niet meer voldoen.

Wortelkanaalbehandeling

De wortels van je tand of kies zitten stevig in het kaakbot. In de wortels zitten wortelkanalen. Het kanaal is gevuld met pulpa die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en bloedvaatjes.  Als je tand of kies ontstoken is, dan voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit. Een wortelkanaalbehandeling noem je ook wel een endodontische behandeling of een  zenuwbehandeling.

Wanneer heb je een wortelkanaalbehandeling nodig? Je tand of kies kan ontstoken raken door tandbederf, een lekkende vulling of door bijvoorbeeld een val. Gevoeligheid met warm en koud, een dikke wang of hevige kiespijn kunnen signalen zijn van een ontsteking. Ook kan het zijn dat je (nog) geen klachten hebt, maar kan de tandarts het wel al beoordelen aan de hand van een rontgenfoto.

Verstandskiezen laten trekken

Heeft u verstandskiezen die verwijderd moeten worden? Voor 95% kunnen wij deze voor u bij ons onder volledige narcose verwijderen. Hierdoor merkt u niets van deze behandeling!

Heeft u een verwijzing voor het laten trekken van verstandskiezen? Dat kan bij ons onder narcose. De behandeling wordt uitgevoerd terwijl u slaapt en u krijgt niets van de behandeling mee.

Gebitsrenovatie

Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht. Van vullingen tot en met kroon- en brugwerk. Zelfs gehele gebitsrenovatie’s behoren ook tot een oplossing!

Neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!

Gebitsprothese / Kunstgebit

U krijgt een kunstgebit / gebitsprothese. Dat is een grote verandering, want uw nieuwe kunstgebit / gebitsprothese speelt een belangrijke rol bij het kauwen en spreken. Bovendien zijn uw kunsttanden erg belangrijk voor uw uiterlijk. Uw tanden zijn immers uw eerste blikvanger.

Aangezien patiënten uit het gehele land naar onze praktijk komen is het eenvoudiger om een kunstgebit / gebitsprothese bij u in de woonplaats te laten maken. Kijkt u eens op www.ont.nl voor iemand bij u in de buurt.

U neemt de door u zelf meegenomen kunstgebit / gebitsprothese mee naar uw afspraak bij ons in de praktijk. De tandarts zal bij u de tanden en of kiezen verwijderen onder volledige narcose. Na afloop van deze behandeling zal de tandarts het kunstgebit / gebitsprothese bij u in de mond plaatsen. U wordt weer wakker met een prothese.

Stop de tandartsangst voor deze behandeling en kies voor de Narcose Tandarts