Mail ons uw ervaring met de Narcose Tandarts
info@narcosetandarts.nl

[infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hallo allen,

Gister bij jullie geweest om een kies te laten trekken onder narcose.

Bij mijn eigen tandarts liet de kies zich niet verdoven en toen moest ik maar naar de kaakchirurg. De paniek sloeg toe. Mijn angst voor de tandarts is best groot en een kies trekken is echt een drama voor mij. Ik had er direct geen geloof in dat de kaakchirurg het wel zou kunnen verdoven omdat mijn tandarts alle mogelijke manieren heeft geprobeerd.

Ik zag het al helemaal voor me, de kaakchirurg die gewoon doorgaat en ik 1 van die mensen zou worden met zo’n horrorverhaal. No way!

Via Google kwam ik op jullie site terecht. Na een telefoontje viel er al een last van mijn schouders. Direct werd alles keurig via mail geregeld. En voor ik het wist stond de afspraak.

Gister was de grote dag voor een klein ingreepje. Wat een lieve, leuke, gezellige mensen in een zeer ontspannen sfeer. Mijn dochter was mee en mocht gewoon blijven zitten tot ik sliep.

De ingreep was zo klaar, ik snel wakker, en na een kwartier mocht ik al weg. Keurig aan de arm van ( een erg leuke) anesthesiemedewerker werd ik naar de auto gebracht.

Vandaag werd ik gebeld door alweer een uiterst vriendelijke dame hoe het met me gaat.

Lieve mensen, jullie zijn top! Een uitkomst voor angsthazen als ik. Mijn dank is zeer groot!

Vriendelijke groeten,

” testimonial_author=”Sigrid” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hierbij wil ik mijn ervaring bij uw praktijk melden,

Daar mijn angst mij al 12 jaar bij de tandarts had weg gehouden waren mijn tanden en kiezen aardig aan het afbrokkelen. alleen mijn bovengebit was zo slecht dat ik ervan overtuigd was deze te laten verwijderen. maar ja, die angst…. via google kwam ik op uw praktijk…. twijfel want wat staat me te wachten… nooit onder narcose geweest..

vorig jaar moest ik geopereerd worden en die narcose ervaring was erg positief. dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en heb een intake gesprek aangevraagd. Ik werd ontvangen in een erg nette omgeving door een lieve gastvrouw.deze verwees mij door naar haar collega in een rustgevende wacht ruimte… niks witte ziekenhuis achtige uitstraling maar modern en netjes. hierna werd er een röntgen opname gemaakt van mijn gebit en werd ik voorgesteld aan mijn grootste angst namelijk de tandarts. Ook dit bleek een erg begrijpende en lieve meid te zijn die wist waar ze over sprak.tijdens deze intake wordt er niets gedaan, wel even op de stoel, en met alleen een spiegeltje gekeken…alles wat zij deed werd eerst uitgelegd en besproken. nadien samen de röntgen foto bekeken en er werd een plan opgemaakt met tevens een begroting van de kosten. Erg netjes en in het geheel niet opdringerig of belerend.

direct een afspraak gemaakt voor 3 weken later zodat de tand prothese technicus tijd zou hebben een prothese te maken.met een gerust hart maar de zenuwen voor 3 weken later naar huis en de volgende dag naar de technicus. die had het gebit in een week klaar, dus ik heb terug gebeld of het dan eerder kon… je kan het maar achter de rug hebben toch?? dit was geen enkel probleem! kreeg 3 data om uit te kiezen…

een paar dagen nadat ik mijn gebit had gehaald op weg voor de behandeling. narcose assistente, ook een erg lieve meid, bracht me naar de behandel kamer, heel kundig werd er een infuus in mijn hand geprikt en voor ik het wist werd ik wakker gemaakt… met een nieuw gebit in mijn mond! er waren wel wat kleine dingen met het gebit maar dat is normaal, de pasvorm moest at worden aangepast.

na de behandeling had ik wel wat vragen, een belletje en alle vragen worden kundig en direct beantwoord. als deze dame het niet zeker wist belde ze mij, na overleg, netjes terug met een bevredigend antwoord. om een lang verhaal niet langer te maken…. super correcte behandeling van A tot Z.

Ik ben erg tevreden over de behandeling en het resultaat. zelfs de vragen die ik had werden keurig beantwoord. een erg vriendelijke manier van tandheelkunde!

Aan alle meiden van de NARCOSE TANDARTS: Bedankt voor jullie top werk en fijne goede zorgen!!!” testimonial_author=”Ronald” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hallo allemaal.

Nu mijn behandeling achter de rug is,en ik terug ben geweest voor controle,afgesproken met de tandarts en haar assistente,dat ik mijn ervaring zou mailen.
Wie weet,besluit de lezer van mijn verhaal na het lezen hier van,om iets aan zijn of haar tandartsangst te gaan doen.
Zelf ben ik mede door de ervaringsverhalen op deze website zover gekomen om deze stap te nemen.

Problemen met de onder andere de schooltandarts (30 jaar geleden),zorgden er voor dat ik nooit meer zelf ben gegaan.
Uiteindelijk besloot ik 3 jaar geleden om bij een tandarts in onze woonplaats binnen te stappen.
Trots op mezelf want … ik was die lastige drempel over,ook al wist ik dat mn gebit er inmiddels niet echt fraai meer uitzag.
De assistente was een aardige dame,maakte een kaakoverzichtfoto en gaf aan dat mn gebit mogelijk nog te redden was,
maar de tandarts zelf,vernederde mij in het bijzijn van andere patienten en zn assistente,dat was de druppel.
De drempel die eindelijk weg was,was gelijk weer enorm hoog,en ik ging mij steeds meer afzonderen.
Boodschappen deed ik alleen nog maar bij winkels waar je zelf je producten kon scannen,zo hoefde ik niet te spreken tegen de cassiere.
Verder ontliep ik mensen (op een gegeven moment zelfs mn man),gesprekken en spiegels zoveel mogelijk,
lachen deed ik alleen nog met mn lippen op elkaar,want ik schaamde mij enorm voor de toestand van mijn gebit.
Tanden poetsen deed ik alleen nog maar in het donker in de badkamer,ondanks het vele tandsteen probeerde ik het nog ietwat bij te houden.
Diep in mn hart wilde ik wat aan mn gebit laten doen,want steeds vaker werd het pijnstillers slikken,dus zo kon het niet verder.
Ik besefte ook wel dat ik met mn gezondheid aan het spelen was.
Maar ja..die angst,de drempel,het werd er niet eenvoudiger op,dus als laatste optie zag ik een behandeling onder narcose.
Alleen was de vraag dan..waar,want er zijn meerdere klinieken die onder narcose behandelen,dus ik besloot te gaan vergelijken.

Jullie website helemaal doorgespit,foto`s van het team bekeken en de ervaringsverhalen gelezen,
en die deden mij besluiten om een afspraak te gaan maken,dit voelde goed,ook al moesten we er een stukje voor rijden.
Ik vulde het formulier “maak een afspraak” in,draaide mij om en klikte op verzenden,
toen ik mij weer terugdraaide naar mn laptop zag ik dat ik het formulier succesvol verzonden had.
De dag daarna werd ik gebeld door Manon,die heel begripvol reageerde en er werd een afspraak voor de intake gemaakt.

De intake volgde,er werd een kaakoverzichtfoto gemaakt (wederom schaamte),en even later werd ik bij de tandarts (mevr Birgit Rehwinkel) naar binnen geroepen.
Zij vertelde dat mijn gebit nog te redden was (iets wat ik niet wilde geloven) want er zat enorm veel tandsteen,en er zouden mogelijk 3 kiezen gevuld moeten worden.
Misschien dat er een 2e behandeling nodig zou zijn,maar dat zou pas duidelijk worden als al het tandsteen verwijderd was.
Owkee dacht ik nog,dat is dus het resultaat van 30 jaar niet naar een tandarts gaan…
De begroting werd gemaakt en daarna volgde het gesprek bij Evelien,de anesthesie assistente.
Alles nogmaals doorgenomen en toen was het tijd voor de definitieve behandelafspraak bij Sandra.

In principe had ik de week na de intake al terecht gekund,maar mn man kreeg geen vrij dus besloten we een datum te plannen en dat werd 15 mei.
Wat heel fijn was,was dat omdat ik kennis gemaakt had met Birgit Rehwinkel,zij mij ook tijdens de narcosebehandeling kon behandelen.
De dag voor de behandeling werd ik netjes gebeld door Frank Verheij,en werd alles nog eens doorgesproken.
Uiteindelijk de behandeling zelf,opgehaald door Frank naar de behandelkamer,waar Birgit en de rest van het team al stonden te wachten,
nog even een geintje maken,infuus werd aangesloten en ik was onder narcose voordat ik het wist.
In de tijd dat ik onder narcose was,is er enorm goed voor mn man die in de wachtkamer zat,gezorgd.
Ik werd wakker in een rolstoel (ietwat kribbig want ik sliep net zo lekker),en Birgit kwam vertellen dat alles goed gegaan was.
In die tussentijd werd mijn man er bij gehaald,al mn tanden had ik kunnen behouden,en er waren geen gaatjes gevuld,want dat bleek toch niet nodig te zijn.
Wel moeten er ooit tezijnertijd mn verstandskiezen nog eens uit,maar dat is nu nog niet het geval.
Birgit zei nog dat ik maar gauw in de spiegel moest kijken,en ik zei dat ik dat niet ging doen.
Alles was gedaan in 1 behandeling,maar wel moest ik een paar weken later terug komen voor controle en polijsten.
We kregen nog een recept voor pijnstilling en Corsodyl mee,en even later mocht ik naar huis.
Eenmaal bij de thuiskomst wel in de spiegel gekeken,en ondanks dat alles nog verdoofd was,was ik enorm blij met het resultaat.
De dag na de behandeling werd ik keurig gebeld door Renate,en hebben we alles nog eens doorgesproken.
De eerste dagen vielen nog wat tegen,maar na een dag of 4 begon het grote glimlachen,maar nu met open mond.
Afgelopen week ben ik voor controle bij Birgit geweest,en mn tandvlees geneest goed (al ben ik er nog niet) en zijn mn tanden gepolijst.
Over 3 maanden nogmaals terug voor controle.
Ik ben enorm blij en trots op het resultaat en heb er geen spijt van dat ik dit heb laten doen.
Het verdwenen zelfvertrouwen komt langzamerhand steeds meer terug,ik durf weer te lachen en praten in het openbaar.

Lieve allemaal,nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen,dankzij jullie durf ik weer lachend te genieten van het leven!.
Voor de lezers van dit bericht,ik hoop dat jullie er iets aan hebben,en dat dit jullie over de streep trekt om iets aan die enorme angst te laten doen.

Lieve groet” testimonial_author=”Nathalie” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Lieve mensen,

Na een lange weg vandaag dan eindelijk het “fixen“ van scheve voortanden. 2 en een half uur in de handen van twee topvrouwen. Ik wil jullie ongelofelijk bedanken voor het supermooie resultaat. Ik kan niet stoppen met het in de spiegel kijken.

Nog 1 afspraak voor de onderkant. Ook daar kijk ik naar uit. Wie had dat ooit gedacht…

Jullie zijn kanjers! Tot gauw!
” testimonial_author=”Patio” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Mijn naam Bjorn .D

ik was 3 juni daar om me te laten helpen, zag nog al op tegen die narcose .Dacht straks word ik niet wakker, maar door de goede zorg van de mensen daar viel ik met een lach in slaap. En daarna gaat het alleen maar beter en beter na pijn of andere complicaties heb ik niet mee gemaakt en nog steeds niet voel me super . Al is het een klein deel van je lichaam ( je mond ) het geeft zo veel meer terug als het gefixst is… kan het echt iedereen aanraden die angst heeft of iemand waar teveel bij moet gebeuren en net als mij niet van ziekenhuizen houdt

mijn leven begint nu pas echt weer ….

thanksss” testimonial_author=”Bjorn. D” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Ik ben Wesley, 32 jaar ben vanaf me 18de niet naar de tandarts geweest vanwege het toepassen van een slechte verdoving bij de tandarts, nu 14 jaar later, resultaat bijna geen tand en kies meer in me mond, totdat ik via mijn vriendin met de narcosetandarts in aanraking kwam, ik kan je vertellen het is het beste wat me overkomen is ze zijn daar zo relaxed, maken een grapje en stellen je op je gemak en ook mijn vriendin werd keurig op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurde tijdens de behandeling bij deze wil ik nog al het personeel bedanken en jullie mogen trots zijn op jullie werk!

bedankt voor alle goede zorg vriendelijke groet” testimonial_author=”Wesley” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Ook ik was als de dood voor de tandarts. De geur…de mensen…het haakje. Problemen met schooltandarts e n vastzetten door eigen tandarts in de stoel 30 jaar geleden zorgden ervoor dat ik nooit meer ben gegaan. 1x voor trekken kies. Beugel uit…en bekijk t maar. Tot nu 30 jaar later ik nog wat stompjes tand had en alles afgebroken in mijn kaken zat. Dagelijks ibuprofen en coldpack op gezicht. Eindelijk de moed gevat om te zoeken op internet naar een oplossing…en vond de narcosetandarts. Vanuit zeeland wel 3 uur rijden….maar ok. Het duurde nog een 9 maanden voor ik ging. Dat viel reuze mee!! Top dame als controlerend arts. Daarna nog 10 maanden voor de verzekering t vergoedde…en afgelopen 20 feb 2014 bleek ik binnen een uurtje klaar te zijn. Lekker geslapen…prima gewekt en totaal geen pijn!!!!! Perfect in slaap gebracht ook met het afleidende gebabbel van de dame die me begeleidde (Marianne?). Volgende dag werd ik gebeld, geen pijn en geen problemen met wonden of t gebit. TOP!!! Inmiddels gaat mijn oudste zoon ook binnenkort voor een grote renovatie. Ik wou SERIEUS dat ik dit jaren eerder had gedaan!!!

Lieve allemaal … bedankt voor mijn brede glimlach dankzij jullie! Alle succes voor in de toekomst en aan alle lezers…niet uitstellen…Doen!!!
Groetjes” testimonial_author=”Sandra” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Mijn gebit was aan onderhoud toe. Door verhuizingen en slechte ervaringen heel onregelmatig naar de tandarts geweest. Weer verhuisd, en weer 2 jaar niet naar de tandarts geweest. Wat te doen, ik voelde aan alle kanten dat er wat moest gebeuren. Op zoek naar een tandarts stuitte ik op de website van de ‘Narcosetandarts’.

Dat gaf moed en vertrouwen. Het intakegesprek met de tandarts verliep heel plezierig. Gewoon mond open en laten inventariseren van wat er moet gebeuren. Oké, behandelplan, kostenplaatje, alles heel duidelijk. Het eerste gesprek met mevr. Rehwinkel was erg plezierig en trok me over de streep. De behandelingen verliepen heel soepel, iedereen is erg aardig en rustig. Narcose vond ik eng, maar er is een goede vragenlijst vooraf, en viel erg mee, je slaapt voor je het weet, omdat de anesthesioloog en de anesthesiemedewerker je op je gemak stellen door wat te vragen en te babbelen. Als je goed wakker wordt zit je al in de rolstoel, met een medewerker ernaast om te kijken of alles goed gaat.

De tandarts komt je nog even een hand geven, en vertelt wat er gebeurd is. De dag na de ingreep word je gebeld om te vragen of er nog bijzonderheden zijn. Met 2 behandelingen van 2 uur is is mijn gebit weer in orde, en kan ik naar een tandarts in de buurt. Maar mocht er ooit weer groot onderhoud nodig zijn dan weet ik waar ik moet zijn. Aan alle mensen van de Narcosetandarts (ook de gastvrouwen die ondertussen koffie en broodjes verzorgen voor de begeleiders!) een grote pluim!!

Met hartelijke groeten,
” testimonial_author=”Aukje” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Ik ben via via bij de narcose tandarts in Alphen aan den Rijn terecht gekomen.

Op 8 januari 2014 werd ik om 0.800 uur geholpen, mijn boven en ondergebit moest getrokken worden. Bij binnenkomst werd ik heel vriendelijk ontvangen en daarna naar de wachtkamer gebracht. Vrij snel daarna kwam de assistente van de narcotiseur om een pleister op mijn arm te plaatsen. Daar ik ontzettend bang ben voor injectienaalden. Nadat deze pleister zijn werk heeft gedaan werd ik naar de behandelkamer gebracht, daar was de narcotiseur en zijn assistente aanwezig.

De tandarts die mij ging behandelen kwam mij een hand geven, en ik kon in alle rust vragen stellen aan de tandarts. Daarna werd het infuus voor de narcose ingebracht, ik heb dit totaal niet gevoerd.Na de ingreep werd ik wakker en kwam ik bij in een rolstoel in de uitslaapkamer, in de uitslaapkamer zat een aardige assistente die op mij lette zodat ik rustig bij kon komen.

Alles bij de narcose tandarts ging in een hele gemoedelijke sfeer, deze mensen weten heel goed met “angst “patiënten om te gaan.

Ikzelf heb besloten om zonder prothese naar huis te gaan, daar ik eerst mijn wonden wil laten genezen en ik naar het Centrum voor natuurgeneeskunde P.O.M.T. te Ridderkerk onder behandeling zal gaan om via laserbehandelingen mijn wonden mooi en snel te laten genezen.

Mijn prothese zou als alles goed is na 14 dagen in mijn mond geplaatst moeten kunnen worden.
” testimonial_author=”Mw. Y. de Vaal” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hierbij wil graag mijn ervaring delen over de behandeling die ik heb gehad bij de Narcose Tandarts.

Al sinds mijn 10e (denk ik) heb ik enorme angst voor het boren van gaatjes. Ik ben de afgelopen 20 jaar geen problemen gehad met mijn gebit, tot vorig jaar een gaatje werd vastgesteld en mij ook nog werd verteld dat de 4 oude vullingen (die er al ruim 28 jaar in zaten) vervangen moesten gaan worden. Paniek! Want dat werd een probleem, ik wilde dat gevoel niet meer meemaken.

Ik heb toen contact opgenomen met de Narcose Tandarts, formulieren ingevuld, een duidelijke kostenopgave gehad en daarna de definitieve afspraak gemaakt.

Eenmaal op de dag van de afspraak werd ik goed opgevangen, wat vragen beantwoord en daarna volgde de narcose. Alles wordt rustig uitgelegd en je kan al je vragen kwijt. Uiteraard voel je helemaal niets en wordt je weer langzaam wakker in de rolstoel onder toezicht van de anesthesioloog. Daarna krijg je nog een goede en duidelijke uitleg van de behandelend tandarts hoe de behandeling was verlopen terwijl je lag te slapen. De dag erna nemen ze keurig contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Voor vragen kan je altijd terecht.

Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. En, raad het iedereen aan die angst heeft. Gewoon doen! Hopelijk wordt in de toekomst de narcose ook vergoedt door de ziektekostenverzekeraars, zodat mensen met een zeer krap budget en angst toch hun probleem kunnen gaan laten oplossen. Iedereen zou deze mogelijkheid moeten hebben. Ik weet zeker dat er dan meer mensen een gezond gebit zullen hebben.

Groet, ” testimonial_author=”Danielle ” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Ik ben Eefje, 33 jaar oud en niet echt bang voor de tandarts, wel voor de eeuwige pijn die er bij komt kijken.

Heel mijn leven al mishandelaars gehad als kaakchirurgen,tandartsen en mond hygiënisten, tenminste….de plaatselijk verdoving werkt bij mij niet.

Doet geen pijn mevrouw, kunt u echt niet voelen, stel je niet aan, voelt u nu nog alles? Ik heb 3 verdovingen gezet…..dat is onmogelijk. En weer niet geholpen….of een beetje met heel veel pijn. Verstandskiezen uit laten snijden…verdoving die niet werkt, en ondertussen te horen krijgen dat ik me niet moet aanstellen…………(ben toen 10 jaar niet meer geweest)

Met als resultaat dat je dan heel lang niet of nauwelijks naar de tandarts gaat. Tot die ene dag, anderhalf jaar geleden. Toch maar een keer gaan ook al heb je er weinig last van. Fouteboel…..heel erg fout. Parodontitis, vergevorderd, mijn tanden vielen nog net niet uit mijn mond. Mijn wereld storte in. Nog meer pijn….nog meer te horen krijgen ….stel je niet aan. Ik zag en voelde het al gebeuren.

En dat is dus ook een jaar lang gebeurd, elke 2 weken naar de paradontoloog. (waar ook nog niks van vergoed wordt tegenwoordig) Na de zoveelste behandeling zonder resultaat, veel pijn en een lege portemonnee heb ik tegen mijn vriend gezegd, ik ben dit beu en zoek wel wat anders, ik laat alle tanden trekken en neem een gebitje. Zo gezegd zo gedaan. Het werd de narcose tandarts. Al mijn spaargeld bij elkaar gelegd. Paps lief aangekeken. En de stap gezet. Het intake gesprek was bij mij erg gemakkelijk omdat ik al zo lang bij de para liep. Foto’s e.d waren er al. Even spieken in de mond…..ah oh…prima, dit gaan we doen. Heel duidelijk allemaal, kan nog gered worden. In ieder geval voor bepaalde tijd. Het was even schrikken van de kosten……maar ja, dat heb ik het dubbele bij de para al betaald…….oké. Ik doe het. 2x onder narcose, alles grondig schoonmaken en alle vullingen vervangen.

De grote dag. Spannend. Opgehaald worden…..die stoel zien. Krijg je weer de bibbers. Een prik in de arm…even schrikken…..viel reuze mee, kunnen zeer goed prikken. Complimenten hoor.

Even babbelen om de zenuwen weg te krijgen, en ik was weg.

En ik word weer wakker????? Beetje pijn, ergens op de achtergrond. Ik dacht bij mezelf….heb ik iets gevoeld…..nee….geen boor gehoord of gevoeld…….geen……niks…….huh…. ….wat…….kan dit…..hoe…….nog beetje suf naar de kamer gebracht. Daar kon ik wel janken van blijdschap. (Nu nog. Terwijl ik dit typ) Ik ben geholpen…..zonder pijn…..geen martel van ander half uur, maar een heerlijke rustige slaap van 2 uur….en mag nu al naar huis……het is dat ik zo suf was….anders had ik iedereen om hun nek gevlogen en er een rondje mee gedanst.

Ik zit nu thuis dit te schrijven, het is nu een paar uur geleden dat ik uit de narcose ben wakker gemaakt. Het is waar, je hebt een beetje keelpijn van het slangentje……maar geloof me….stelt helemaal niks voor, ben nu al weer aan het eten. Over 2 weken weer een afspraak voor de andere helft van mijn gebit. Het liefst zou ik morgen al gaan, dat zegt voor mij genoeg.

Woorden zijn niet genoeg om te bedanken. Toch kan het hier niet anders…..HEEL ERG BEDANKT, iedereen die me zo fantastisch heeft geholpen. En tot over 2 weken. Denk niet dat er dan nog zenuwen zijn.

Heel veel groetjes en liefs, ” testimonial_author=”Eefje” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Tot op het moment van narcose bleef ik bang, maar was binnen 3 tellen onder zeil.

Eindelijk heb ik een mooi gebit, super begeleid en nu zelfs zelfvertrouwen en durf echt te lachen. Angst was de reden dat ik vaak afgebeld heb, nu baal ik dat ik deze stap niet eerder heb genomen. Bij het onder narcose gaan bleef de tandarts er ook bij, ze waren superlief en stelden mij gerust. Ook mocht mijn man erbij blijven toen ik onder narcose ging en was er toen ik bij kwam. Jammer blijft dat ik het zo lang uitgesteld heb, nu trots op mijn gebit, waar ik mij onbewust vanaf mijn 8ste al voor schaamde door een auto ongeluk. Geloof mij, de narcose tandarts is de redding!” testimonial_author=”Marielle” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hierbij mijn ervaring van de behandeling van vorige week Dinsdag.

Door slechte ervaringen met plaatselijke verdovingen (welke niet of te kort werken bij mij) werd de drempel om naar de tandarts te gaan steeds groter. Dit terwijl ik wist dat er een aantal zaken moesten gebeuren.Door slijtage waren een aantal kiezen dusdanig afgevlakt dat eten en drinken pijnlijk werd door de blootliggende zenuwen.

In Januari van dit jaar langs geweest en een eerste controle en prijsopgave laten maken. Uiteindelijk vielen de kosten mee en in een behandeling zouden alle kiezen kunnen worden aangepakt.Een afspraak gemaakt om in Maart de behandeling te laten uitvoeren.Eerder was ook mogelijk maar door eigen drukke werkzaamheden als zelfstandige was Maart beter in te plannen.

In de ochtend hartelijk ontvangen en na even wachten opgehaald om naar de behandelkamer te komen.Na voorgesteld te zijn aan het team wat plakkers op de borst, buik en vinger om van alles te kunnen meten en een klein prikje in de arm voor het infuus voor de narcose. Je voelt er eigenlijk niets van, jezelf snijden met scheren doet meer pijn.

Het was nog even wachten op de tandarts en ondertussen werd alvast een heel lichte slaap ingezet. Uiteindelijk gaat het even heel kort draaien voor de ogen en ben je in slaap waarbij je ontzettend veel gaat dromen.

Het volgende wat je , nog enigzins slaapdronken, mee maakt is dat je in een rolstoel wordt gehezen en naar de verkoeverkamer wordt gebracht.Je hebt geen benul van tijd, voelt helemaal geen pijn, ook omdat je naast de narcose ook plaatselijk bent verdoofd. Je bent het eerste half uur nog wat suf maar dat trekt erg snel weg en na een uurtje mag je onder begeleiding met de auto naar huis worden gebracht.

Thuis aangekomen al snel wat vla gegeten want na uren nuchter te zijn geweest begin je toch wel honger te krijgen. Hoewel voor eventuele napijn paracetamol wordt aangeraden als je thuis bent bleek dit helemaal niet nodig. Nog wel even wat last gehad van neus en keelholte veroorzaakt door de beademing maar met wat keeltabletten is dat na een dag over.

Al met al is de behandeling zeer goed bevallen en ook over het eindresultaat ben ik heel tevreden. Goed om te weten dat deze mogelijkheid bestaat mocht het nog eens nodig zijn.Over een half jaartje terug voor een controle afspraak en een bleekbehandeling van het gebit en dan zijn jaren van niet naar de tandarts te zijn geweest eigenlijk heel snel en eenvoudig hersteld.

Team van de Narcosetandarts bedankt voor de goede zorgen begeleiding en duidelijke uitleg vooraf!” testimonial_author=”Mart” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Beste Narcose tandarts,

Na lang treuzelen en rondlopen met tandpijn toch maar contact opgenomen met jullie praktijk. 3 jaar geleden ben ik voor het laatst bij de tandarts geweest sinds 2002 omdat ik tandpijn had en heb toen 4 keer een afspraak gehad maar 4 keer wilden ze me niet helpen omdat ik zo bang was. Uiteindelijk toch gebeurt maar weer 3 jaar niet geweest. Nu kwam ik via internet bij jullie terrecht en heb een afspraak gemaakt een week geleden.

Intake gesprek gehad en gisteren al geholpen, Super. Voor degene die echt schrik hebben van de tandarts is dit een regelrechte uitkomst. Ik ben echt als de dood voor de tandarts maar hier heb ik wel zo,n fijne ervaring meegekregen.

Gisteren mn verstandskiezen laten doen en tanden recht maken.En geen centje pijn gehad. Zelfs nu de dag erna geen pijn.en het resultaat mag er zijn. Hartstikke bedankt en tot over een half jaar voor de andere kant.

Met vriendelijke groet,” testimonial_author=”Alexander” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Lieve mensen van de Narcosetandarts,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de voortreffelijke behandeling. Ik heb het als zeer prettig ervaren, zelfs onder narcose gaan was heel relaxt!
Mijn dank gaat speciaal uit naar tandarts Brigit en natuurlijk alle mensen die aanwezig waren bij mijn behandeling.

Ik heb nagenoeg geen napijn, alleen aan de rechterkant een beetje opgezet gezicht, heb tot nu toe maar 2 van de voorgeschreven pijnstillers hoeven in te nemen.
Ik kan nog niet goed vast voedsel eten aangezien de 2 wonden nog niet zo dicht zijn dat ik dat al durf, ben misschien een beetje te voorzichtig maar neem nu vloeibaar eten.

Ik verwacht dat vrijdag de zwelling wel af zal nemen en dat dan ook de wondjes voor een groot gedeelte al dicht zullen zijn.
Nogmaals wil ik jullie hartelijk bedanken en ik kom zeker weer terug om mijn gebit te laten bleken!

Met vriendelijke groeten,” testimonial_author=”Marian” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Hallo,

Ik wilde even laten weten hoe het met mij is! na omstandigheden goed heb van de narcose geen last gehad en was snel weer bij! Vannacht wel erg pijn gehad van mijn kies maar ja dat hoort er bij he. Met de nodige pijnstillers is het goed te houden. Heb wel een hele dikke wang en lijk net Nijntje hi hi. Ieder geval ben ik weer super blij dat het zo netjes is gedaan en dat ik het weer achter de rug is.

Super bedankt voor de goede zorgen ben altijd weer blij met jullie. Ik bel vd week nog even om een afspraak te maken om de opbeetplaat te passen.

Met vriendelijke groeten,” testimonial_author=”Jose” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Goedemorgen,

Ik wil jullie bedanken voor de perfecte behandeling van Frans, hij eet bijna alles , we zijn gisteravond zelfs uit eten geweest.

Mede dank zij jullie en zijn doorzettingsvermogen PETJE AF!

Met vriendelijke groet,” testimonial_author=”Levine” testimonial_border_color=”#eeeeee”][infinity_testimonial2 testimonial_text=”Na goed overleg en nadenken maar een mail gestuurd met mijn verhaal en de vraag naar een afpraak. De volgende dag had ik al een mailtje terug dat ik 31 oktober al terecht kon voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek met de tandarts voelde ik mij veel minder nerveus als wanneer ik naar een gewone praktijk zou gaan. Iedereen is heel vriendelijk en aardig en dat stelt je wel op je gemak. Toen ik weer thuis was heb ik na een paar weken gelijk gebeld voor een afspraak omdat ik steeds meer last kreeg van een kies.

Ik gebeld en kon gelijk drie dagen later 21 november om half 9 al terecht. Toen mijn man en ik daar kwamen werden wij gelijk weer vriendelijk ontvangen. We werden naar een wachtkamer gebracht en ik kreeg een verdovingspleister zodat ik de prik van de naald minder zou voelen. Eenmaal opgehaald en naar de behandelkamer gebracht werd ik toch wel wat nerveus. De mensen die mij onder narcose brachten waren heel vriendelijk en geduldig. Toen ik eenmaal de narcose kreeg werd ik al snel duf het laatste wat ik mij herriner is de pijn die ik even voelde in mijn hand. Na 2 uur werd ik weer wakker in een rolstoel. Ze hadden 3 kiezen en 1 tand gevuld en 1 kies is getrokken. Ik was nog wat duf en een beetje misselijk van de narcose. Na eenmaal goed bij bewustzijn te zijn gingen we naar huis.

Eenmaal thuis ben ik op de bank aan liggen en heb de hele dag pijnstilling en een beetje water gehad ook sliep ik erg veel. De volgende dag nog steeds niks gegeten alleen maar water en pijnstilling gehad en veel geslapen. Na ongeveer half 4 ben ik langzaam aan begonnen met vla eten (heel voorzichtig, bang dat er iets met de hechting gebeurd). Het eten deed mij wel een goed en na verloop van tijd voelde ik mij wat beter. Het herstel gaat redelijk snel alleen de hechting is nog wat vervelend maar gelukkig is die met een paar weken weg.

Ik voelde mij heel erg prettig bij jullie en werd goed verzorgt. Over een aantal maanden nog 3 verstandskiezen laten trekken en dan kan ik er weer en hele tijd tegen aan.

Hartelijk dank voor alles.

En voor mensen met een angst voor de tandarts, ga naar de narcosetandarts het is het zeker weten waard.

Met vriendelijke groet,
” testimonial_author=”Melissa” testimonial_border_color=”#eeeeee”]