TANDEN LATEN TREKKEN ONDER NARCOSE? BIJ ONS KAN DAT!

info@narcosetandarts.nl| 0172 – 497 450

U heeft van uw eigen tandarts te horen gekregen dat alle (overgebleven) tanden of kiezen moeten worden getrokken en u ziet hier erg tegen op? Bij ons kunt u dit onder narcose laten doen en slaapt u terwijl de elementen worden getrokken.

Wat als u geen eigen tandarts meer heeft?

Tanden laten trekken onder narcose

Ook kan het zijn dat u geen eigen tandarts meer heeft die u kan doorverwijzen voor het laten trekken van het gebit onder narcose. In dat geval beginnen wij met een kennismakingsgesprek waarin wij de tijd nemen om met u te bespreken hoe de behandeling onder narcose er uit zal gaan zien. Wij maken tijdens deze ontmoeting een totaalfoto van het gebit, zodat de tandarts goed kan zien hoe de tanden en kiezen in uw kaak staan.

Eén of meerdere tanden laten trekken?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als het niet gaat om het trekken van het volledige gebit, maar slechts één of meerdere tanden of kiezen. Verstandskiezen bijvoorbeeld, het laten trekken van deze kiezen is voor veel van onze patiënten iets waar ze erg tegen op hebben gezien en dit dus onder narcose willen laten doen.

Uiteraard bent u tijdens de behandeling in goede handen bij onze anesthesioloog en onze anesthesiemedewerkers. Zij monitoren u continue terwijl de tandarts de tanden en kiezen trekt. De huidige methoden van narcose zijn zoveel beter dan die van vroeger, zodat u meestal al weer snel zonder (ernstige) bijwerkingen weer naar huis mag met uw begeleiding. Zelf autorijden kan natuurlijk niet, dus u komt altijd met iemand die u veilig naar huis brengt.

Afspraak maken om uw tanden te laten trekken onder narcose?

Wij hebben in onze praktijk inmiddels al 17 jaar ervaring in het kiezen of tanden laten trekken onder narcose en natuurlijk kunt u ook voor alle andere tandartsbehandelingen bij ons terecht.

U kunt via het contactformulier laten weten dat u een afspraak wilt maken, maar u kunt ons ook bellen hiervoor: 0172-497450. Als u nog vragen hebt of meer informatie wilt hebben, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Tanden laten trekken onder narcose